Pelancaran www.saujanautama.net

Syukur, soft-launch www.saujanautama.net ( su.net ) telah berjaya diadakan di Cafe Cengal pada 12 Ogos 2007, jam 5.30 petang. Detik tersebut merupakan suatu yang bersejarah, khususnya bagi ahli Panel Portal dalam memenuhi aspirasi komuniti Saujana Utama.Su.net diwujudkan dengan konsep berita atau bulletin. Apa yang berlaku termasuk aktiviti penduduk akan cuba dipaparkan untuk makluman semua.

Pemakluman ini sekaligus menjadikan komuniti yang lebih berinformatif, saling menghargai dan memudahkan sebarang usaha pengintegrasian dan saling kerjasama ke arah penghidupan yang lebih sejahtera.

Perjalanan su.net dikendalikan oleh satu panel yang dinamakan Panel Portal dengan keanggotaan oleh beberapa orang penduduk setempat yang mempunyai satu aspirasi iaitu menyediakan satu platform komunikasi dan informasi komuniti secara online dengan memanfaatkan pengunaan ICT.

Seminggu dua ini memang sibuk aku mengerjakan laman permulaan saujanautama.net. Ini termasuk juga dengan laman rasmi SMK Saujana Utama.

Aku ambil kesempatan ini kerana kebetulan menjadi AJK PIBG sekolah berkenaan.

Semoga dengan usaha ini akan memberikan manfaat kepada semua warga SMK saujana Utama dan penduduk Saujana Utama secara umum.

Please follow and like us:
Total Page Visits: 120 - Today Page Visits: 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *